Raad Lokale Economie heeft nieuw bestuur

woensdag 11 dec 2013

Woensdag 11 december - Na een zoektocht van bijna drie jaar is het de Raad voor Lokale Economie toch gelukt een nieuw bestuur te verkiezen. Middenstanders hebben nu eenmaal een druk leven en dat maakt extra vergaderen niet altijd evident. Uiteindelijk is de kogel door de kerk. Carine Vanderlinden (Pralido) en Kim Vanderstraeten (Mimi's Optiek) worden ondervoorzitter, uittredend voorzitter Steven Benats (AD Delhaize) wordt penningmeester.
De nieuwe voorzitter is Jan Van Assche (De Brabander Advertising). Van ambtswege neemt de gemeentelijk ambtenaar van Lokale Economie, Martine Vanwijnsberghe, het secretariaat waar.
 
Naast de succesvolle promotiecampagne "Ik koop in Hoeilaart" die tijdens de Meifeesten en het Druivenfestival liep, werd deze maand ook de eindejaarsactie: "Hoeilaart Bruist", in de schoot van de RLE heropgestart.
 
De Raad voor Lokale Economie is dit weekend ook aanwezig op de kerstmarkt. Je kan er proeven van lekkere Cava en Oesters aan democratische prijzen.Iedereen is welkom, en denk eraan: koop in Hoeilaart!!