Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

PW verandert in Pro Hoeilaart

zaterdag 21 jan 2012

Zaterdag 21 januari - 't Is al nieuwjaarsrecepties wat deze weken de klok slaat. Gisterenavond was PW (Progressieve Werkgroep) aan de beurt, die samen met OpenVld de gemeente bestuurt. Iedereen was welkom in zaal Terheyde (kasteelhoeve) voor een hapje en een tapje en een korte toespraak van voorzitter en schepen Jean-Pierre Maeyens.
 
Hij kondigde aan dat de partij, bestaande uit groenen, socialisten en onafhankelijken, als "PRO HOEILAART" naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. De ondertitel wordt "duurzaam en sociaal". 
Maeyens had het in zijn toespraak ook over de vaakgehoorde en volgens hem onterechte kritiek dat PW te weinig weegt op het huidige beleid.
 
De gemeenteraadsverkiezingen gaan door op 14 oktober.