Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Project "Den Travoo" voorgesteld

vrijdag 30 mrt 2012

Vrijdag 30 maart - Gisterenavond werd in het Lindenhof het woonproject "Den Travoo" voorgesteld, dat gerealiseerd wordt op het binnengebied Mariën, ten noorden van de parking. Hier komen in totaal 41 woongelegenheden, waarvan er 12 beheerd zullen worden door de sociale huisvestingsmaatschappij Elk zijn Huis (Tervuren).
De overige 29 appartementen worden verkocht op de privémarkt. Deze appartementen hebben een oppervlakte gaande van 80 tot 170 m² en beschikken over een ondergrondse parkeergarage en fietsenberging. Alle appartementen hebben een private buitenruimte of terras.
 
Er kwam een kleine 200 man opdagen voor deze infovergadering.

De prijs is nog niet bekend (verwacht rond 5 april) maar zal rond de €2500 per m2 liggen + €20 000 voor een verplichte parkeerplaats.
 
Aangezien de gemeente de grond verkoopt, bepaalt zij via specifieke verkoopvoorwaarden mee en waakt zij erover dat de woningen verkocht worden aan mensen die een binding hebben met de streek en de gemeente.
 
In een eerste periode heeft de A-lijst voorrang (kandidaat-kopers die nog geen eigendom hebben, waarschijnlijk tot eind juni). Daarna zal de B-lijst, de kandidaat-kopers die wel al een eigendom hebben en het appartement bijvoorbeeld kopen om te verhuren, aangesproken worden.
 
De appartementen zouden klaar zijn tegen eind 2013.