Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Polar Jacket wint Nero Rockrally, Absynthe Minded wordt hoofdact! (enkele foto's)

maandag 06 mei 2013

Maandag 6 mei - Vorige zaterdagavond ging Nero's Rockrally door in het GC Felix Sohie. Vier groep stonden op het programma en PolarJacket (de vierde groep) werd door het publiek als de beste gekozen, waardig om tijdens Nerorock op te treden in de tent. Winnaar van de plaats op het Streekrockpodium in het scoutsdorp werd Dirty Vicky die zaterdag als tweede optraden. (klik op de groepsnamen voor een Youtube fragment)
 
De toeschouwers kregen ook een primeur: Absynthe Minded,volgens velen een van de beste Belgische popgroepen wordt de "top of the bill"! Wij kijken ernaar uit. Foto's: JanVA en KarelVA