Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

't Is zover. Nu zaterdag SEXY SUMMERTIME FESTIVAL

zaterdag 14 jul 2012

Groen gras, zonnebrillen, vakantie, minirokjes, gespierde torso's, cocktails, muziek, strandstoelen, ... kortom ZOMER!
Sexy Summertime is een gratis festival voor jong en oud dat nu al aan zijn derde editie toe is. Zak dus op zaterdag 28 juli zeker af naar de festivalweide aan Jeugdhuis Phobos om te genieten van lekkere cocktails, mooie jongens en meisjes, een heerlijke sfeer en zalige muziek.
 
Geschiedenis:
Jeugdhuis Phobos heeft al 23 jaar een zwak voor muzikale events, het hele jaar door, en wil deze goede gewoonte tijdens de zomer een level hoger gaan. Als meest dynamische jeugdhuis uit de druivenstreek willen wij de lat hoog leggen en kwaliteit bieden, zowel op muzikaal vlak als wat de organisatie van het festival betreft.
 
Locatie:
Het Sexy Summertime Festival vind plaats op de festivalweide in en rond JC Koldam, waar de speeltuin voor 1 dag volledig word omgebouwd tot een echte festivalweide.
Sexy Summertime is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: buslijn 343 en 345 vanuit Brussel (afstappen aan halte Kerk) en buslijn 395 en 830 vanuit Leuven of Machelen (Afstappen aan Hoeilaart Sportcomplex of Nero). Maar ook met de wagen kom je er gemakkelijk (Ring Oost voorbij Leonard, afrit Hoeilaart). Parking is voorzien op 200 meter van de festivalweide. (parking Mariën, achter de AD Delhaize)
 
Line Up: