Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Over schitterende auto's en knappe mode! (enkele foto's)

zaterdag 20 apr 2013

Zaterdag 20 april - Het was druk vandaag in het centrum en dat was niet alleen te danken aan het lentezonnetje. Op diverse plaatsen was er ook wat extra economische bedrijvigheid: boetiek Nele, boetiek Due en optiek Dutrannoit hadden een modeshow/braderie georganiseerd, sfeervol ingekleurd met enkele schitterende oldies van Garage Paul Soret en klanten. Voor de lekkerbekken stond Marc's IJs op het gemeenteplein. 
 
Voor de modeshow, die driemaal werd opgevoerd, kwamen heelwat dames opdagen en sommige mannen mochten mee. Zij genoten vooral van de knappe Jaguar's, MG', Mercedes ... 
 
Lente op z'n best, dus!
 
Foto's: JanVA