Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Over inzet en motivatie (video)

woensdag 21 sep 2011
play video

De lichtstoet is een klein wonder dat zich elk jaar voltrekt dankzij de inzet en motivatie van een heleboel Hoeilanders die op geen uur kijken om een kwaliteit te leveren waar je u mag tegen zeggen.
 
Daarnaast is er ook een bedrijf dat al zijn middelen inzet om de lichtstoet te doen slagen: tranportbedrijf Dirk Van Caudenberg stelt vrachtwagens en personeel ter beschikking vanaf de zaterdagnamiddag tot lang na de lichtstoet, en zorgt ervoor dat de juweeltjes van elke vereniging op de best mogelijke manier op het parcours geraken.
 
Deze bescheiden, korte en uit de hand gefilmde video, wil kort hulde brengen aan Veerle en Dirk, omdat ze er elk jaar staan met hun bedrijf!
 
Nen dikke merci van alle deelnemende verenigingen!