Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Over gezonde goede voornemens!

woensdag 16 feb 2011

Heeft u (of één van uw vrienden)het voornemen om uzelf (of hem/haarzelf) dit jaar een goede dienst te bewijzen? Misschien neemt u zich voor om – eindelijk – eens uit de sloffen te schieten en een beetje (meer) aan sport te doen.
 
Hierbij al gedacht aan joggen of aan nordic walken? Het zijn gezonde, gemakkelijke en leuke sporten. 
 
Op dinsdag 22 februari wordt in Hoeilaart gestart met een nieuwe joggingcursus. Op donderdag 24 passeert de cursus in Overijse en op maandag 28 februari wordt er in Huldenberg begonnen. In Hoeilaart zijn er vanaf zaterdag 19 maart proeflessen nordic walking.
 
Onder begeleiding van deskundige en ervaren lesgevers kan u gedurende bijna tien weken aan een rustig en aangepast tempo de basistechnieken aanleren van lopen of van nordic walking. Mocht u ondertussen nog vragen hebben, neem dan alvast contact op met Zoniën Athletics Team (recreatie@zateam.be, 02 657 52 26) of de sportdienst van Hoeilaart (02 657 97 26)
 
Wil je je inschrijven, surf dan naar www.zateam.be, waar je alle info vindt.