Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Oud-Hoeilander wordt wereldkampioen

zondag 10 okt 2010

Voormalig inwoner van Hoeilaart, Phillipe Le Jeune, is zaterdagavond wereldkampioen jumping geworden op de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Lexington (Kentucky), met zijn paard "Vigo d'Arsouilles".

Philippe Le Jeune woonde enkel jaren geleden nog in Hoeilaart, in een woning gelegen in de W. Eggerickxstraat, rechtover het kasteel-gemeentehuis.

Hoeilanders die Philippe reeds mochten ontmoeten, weten dat hij een zeer aangename persoon is die steeds graag in Hoeilaart gewoond heeft. Hoelander.be wenst Philippe Le Jeune en het volledig Belgisch team proficiat met de behaalde resultaten.