Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Opnieuw diefstal uit wagens (Karrenberg & J. Delcordestraat)

dinsdag 30 nov 2010

Tussen zondag 28 november 23.00 uur en maandag 29 november 07.00 uur werd er een diefstal gepleegd uit een wagen in de Jules Delcordestraat te Hoeilaart. Het voertuig VW Passat stond geparkeerd aan de oprit van de garage. De ruit aan de passagierszijde werd vernield en het gps toestel werd gedemonteerd en meegenomen.
 
Maandag 29/11 tussen middernacht en 07.15 uur pleegde men een diefstal uit een voertuig in de Karrenbergstraat te Hoeilaart. Het voertuig BMW type 520 D stond geparkeerd achter een poort aan zijkant van de woning. De ruit aan de bestuurderskant werd verbrijzeld. Gans het voertuig werd doorzocht tot in het handschoenenkastje.