Opgepast voor NEP-politie en NEP-watermeteropnemers!

maandag 22 nov 2010

Opgepast geblazen want de streek wordt geteisterd door nep-politieagenten en nep-watermeteropnemers. Dit bericht bereikt ons vanuit Overijse. De politie vraagt om waakzaam te zijn en bij twijfel steeds de politie te verwittigen! (klik 'lees verder')
 
Vrijdag 19 november omstreeks 15.30 uur heeft een dame woonachtig in de Sparrenlaan te Overijse bezoek gekregen van een nep-arbeider van de Watermaatschappij. Deze vroeg haar het water enkele minuten te laten lopen in de garage en vervolgens in de keuken. 
 
Plots werd er opnieuw aangebeld. Nu stonden er 2 politieagenten aan de deur. Deze meldden dat ze 2 dames hadden betrapt met haar portefeuille. Ze vroegen om de kamers boven eens te mogen nazien. Ze stelden vast dat de kamers doorzocht werden. Ze vroegen nog aan de bewoner of er geen brandkast in de woning aanwezig was.
 
Na hun bezoek verlieten ze beiden de plaats. De plaatselijke resident kreeg argwaan en belde naar de politie van de Druivenstreek die vaststelde dat er andermaal valse-politieagenten aan het werk waren.Beschrijving: het gaat om 3 mannen van ongeveer 1.75 m groot - van het Europese type - Franssprekenden - de twee nep-politieagenten droegen beiden een bril en een petje met de vermelding 'police' .
 
Wanneer deze personen zich niet kenbaar maken en de toestand verdacht lijkt, bel dan onmiddellijk de politie van de Druivenstreek op het nummer 02/769.69.30 of het noodnummer 112.