Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Opendeur bij ZONIEN ATLETICS

maandag 06 sep 2010

Op zondag 12 september organiseert de grootste atletiekclub uit de Druivenstreek haar jaarlijkse opendeurdag aan de sporthal De Heurk (Heurkstraat 3) in Overijse. Iedereen uit de Druivenstreek is van harte welkom en kan er kennismaken met verschillende atletiekdisciplines. Doorlopend worden demonstratietrainingen gegeven waaraan je kan deelnemen.

Geïnteresseerden kunnen zich die dag ook inschrijven. Als recreant of competitiesporter. Jong of iets minder jong. Zo mis je de start van het nieuwe atletiekjaar niet.Voorzitter Jeroen Nagels geeft meer details: "De ZATeam opendeurdag start om 10u30 op zondag 12 september. Je kan hoogspringen, verspringen, kogelstoten, sprinten en afstandlopen. Je ziet er ook onze Nordic Walkers aan het werk. Op zoek naar meer informatie over de volgende Leer-Eens-Joggen loopinitiatie, Nordic Walking lessen of andere clubactiviteiten? Die dag krijg je overal een antwoord op."

Net zoals vorig jaar is er een oefenveldloop iets na 11u00, waar jong en oud, competitie-atleet en jogger kan aan deelnemen. En nieuw dit jaar is een demonstratie van de conditietrainingen die ZATeam deze winter in de sporthal zal geven (iedereen kan gratis deelnemen aan deze demonstratietraining). Rond 12u trakteert het ZATeam met gratis chocomelk, koffie, water, fruitsap, ... Het ideale moment om kennis te maken met de trainers, begeleiders en andere clubleden.Het ZATeam is met 500 leden een van de meeste dynamische sportclubs van de Druivenstreek. Jong en oud, competitiesporter of recreant komen er aan hun trekken. Competitiesporters trainen op de piste in Overijse. Voor de recreanten zijn er trainingen in Hoeilaart, Overijse en Huldenberg. Atletiek is bovendien een erg toegankelijke sport zonder zware financiële investeringen. De professionele begeleiding van het ZATeam zorgt voor zelfontplooiing en minimale blessures. En je houdt er gegarandeerd een stel fijne vrienden en een goede gezondheid aan over.

Als je die dag niet kan komen en voor meer informatie kan je terecht op www.zateam.be of info@zateam.be.