Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Opendeur bij Nero's Badmintonclub!

woensdag 03 sep 2014

Zondag 7 september 2014 van 10 tot 12 uur opent Nero’s BC haar deuren in de sporthal voor de start van het nieuwe badmintonseizoen. Iedereen van 6 tot 96 jaar die een leuke en uitdagende sport zoekt is welkom.
De sporthal en de trainers alsook de rackets en de pluimpjes staan de hele tijd ter beschikking en dit terwijl de wedstrijden van de gemengde competitieploeg gevolgd kunnen worden.
Voor de nieuwelingen het ideale moment om gratis een pluimpje te slaan, de badmintonmicrobe te pakken te krijgen, te proeven van de clubsfeer of aan de infostand alles te weten te komen over de club.
 
Nero’s Badmintonclub Hoeilaart vzw voorziet speelgelegenheden voor jong en oud, waarbij zowel recreanten als competitiespelers ruimschoots de gelegenheid krijgen om badminton te beoefenen.
 
De jeugd krijgt de kans om volgens eigen talent en interesse badminton te spelen. Tijdens de trainingen wordt de nadruk vooral gelegd op het op een speelse manier aanleren van het badmintonspel met aandacht voor de totale motorische ontwikkeling alsook voor techniek en tactiek.  
Bij de volwassenen gaat alle aandacht naar het recreatieve vrije spel. Beginners en gevorderden zijn welkom om gezellig onder elkaar op wisselend niveau te badmintonnen zonder verplichte tornooien of intensieve trainingen.
 
Volwassenen van 50+ hebben tevens de mogelijkheid om te sportelen. Hier wordt veel aandacht besteed aan het gezellig en gezond sporten, tijd maken om op adem te komen of een grapje te maken en kunnen bijpraten met vrienden.
 
Het nieuwe seizoen start op 1 september e.k. in de Gemeentelijke Sporthal, Koldamstraat 9a in Hoeilaart met wekelijkse speelgelegenheden op volgende dagen:
-jeugd 6-10 jaar dinsdag 16u30 - 18u00 (training)
-jeugd +10 jaar maandag 18u30 - 20u00 (training)
-volwassenen dinsdag 20u00 - 22u30 (vrij spel)
-volwassenen 50+ donderdag 15u30 – 17u00 (vrij spel)
-volwassenen en jeugd zaterdag
zondag 16u00 – 18u00
10u00 – 12u00 (vrij spel)
(vrij spel)

Wie niet kan wachten tot onze open deur …. meldt zich gewoon aan als kandidaat-lid via www.nerobc.be , komt op het beginuur van zijn wekelijkse speeldag naar de sporthal en kan dan gratis deelnemen aan de eerste drie sessies.