Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ook Chiro neemt de trein naar bivak (fotoalbum)

woensdag 11 jul 2012

Woensdag 11 juli - Met 160 namen ze vanochtend, op deze Vlaamse feestdag, de trein naar Hasselt om dan met de lijnbus ter bestemming te komen in Helchteren. Dit mooi stukje Limburg wordt de volgende tien dagen de thuis van Chiro Hoeilaart. 120 kinderen, 30 leiders en een 10 man sterke kookploeg zijn er in ieder geval klaar voor. De iets oudere groepen waren gisteren al met de fiets vertrokken.
 
Een hele bende, als je het ons vraagt, en het zal van de leiding ongetwijfeld heel wat energie en zelfopoffering vragen om dat allemaal in goede banen te leiden.
 
Voor veel kinderen is het de eerste keer dat ze zo lang zonder papa en mama van huis zijn en dat zorgde vooral bij de mama's voor enkele begrijpelijke traantjes. 't Is een grote stap voor een klein hartje.

 
Het zonnetje was vanmorgen alvast op de afspraak. Of dat in Helchteren ook het geval zal zijn tot 20 juli, dat hoor je later. Weer of geen weer, het wordt ongetwijfeld weer een superbivak! 
Wil je onze foto's downloaden voor persoonlijk gebruik, klik dan hier voor de uitleg hoe dat in zijn werk gaat.