Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ondanks natte aprilse grillen toch weer schitterend "Hele Dorp" (video en fotoalbum)

maandag 23 apr 2012
play video

Maandag 23 april - Het was voor het eerst in 8 jaar, sinds het heropstarten van "Het Hele Dorp" dat in de jaren '60, '70, '80 en '90 al jaarlijks onze gemeente op stelten zette, dat de regen gisteren geregeld probeerde mee te spelen. En toch viel het al bij al nog mee en konden alle proeven doorgaan, zij het dan met hier en daar wat vertraging.
 
Het blijft een logistiek wonder om iedereen tijdens de korte middagpauze een warme maaltijd te bereiden maar de ervaring speelde ook dit jaar z'n rol. Het eten was prima. 
 
De zondag, hoogdag, van het Hele Dorp werd in het Ruusbroecpark afgesloten met een, toch wel wat ingewikkeld eindspel, dat uiteindelijk geen verdere invloed op de score zou hebben, omdat, op verzoek van de jury, dit onderdeel uit de uitslag werd gelicht.
 
Het volledige spel uitleggen, daar gaan we ons niet aan wagen. Het was een combinatie van eieren, het scheiden van eigeel en eiwit, het stijfkloppen van eiwit, het elkaar wegduwen op een sprinkasteel en een zo groot mogelijk aantal rondjes lopen met het opgeklopte eiwit boven je hoofd.
 
Wie het filmpje bekijkt, zal er zonder twijfel iets meer van snappen.
 
De sfeer tijdens deze 8ste editie was prima, de spelen plezant en dus kan zonder twijfel gesteld worden dat de organisatoren ook dit jaar een pluim verdienen. Op naar volgend jaar! Er kan zelfs nog een ploeg bij.
 Voor de volledige uitslag, lees ook dit artikel.

Video: KamielVA
Foto: KarelVA