Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Oh, what a show!

zaterdag 28 mei 2011

Het kan soms zo eenvoudig zijn. Neem zes steengoede muzikanten, een sterk achtergrondkoor en een ongelooflijke zangeres, zorg nog voor een prima geluids- en lichttechnicus, en het plaatje is af. 
 
Vakmanschap van de bovenste plank, zo kan je "Gospel" van Barbara Dex het best omschrijven. Iedereen kent zijn vak door en door en dat is wat muziek nodig heeft.
 
Dat het Gospel repertoire Barbara Dex zeer goed ligt, speelt natuurlijk ook mee in de totale waardering. Het genre sleept je mee en doet je de hele wereld even vergeten. Plaats deze show in een zwarte kerk in Harlem New York en iedereen gaat de bol uit. Voor het stijve, gereserveerde Hoeilaart is dat nog wel even te veel gevraagd.
 
Een dikke 160 man kwam om te genieten en dat hebben ze. Het hadden er meer mogen zijn, zoveel klasse mis je beter niet.
 
De cultuurdienst en Davidsfonds Hoeilaart, zorgden voor een prima avond.