Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

O' COOL sluit op 12 augustus de deuren

vrijdag 10 aug 2012

Vrijdag 10 augustus - De diepvriesketen O'COOL die op 15mei bescherming aanvroeg tegen schuldeisers en over heel het land 440 mensen tewerkstelt in 110 winkels, sluit haar Hoeilaartse vestiging, amper een jaar open, op 12 augustus. Het bedrijf ziet zich genoodzaakt tot deze beslissing omdat het in slechte papieren zit en een geplande overname niet doorgaat.
 
Winkelverantwoordelijke, Hoeilander Philip Maes, wijt het niet lukken van de Hoeilaartse vestiging in de eerste plaats aan de ernstige financiële problemen van het bedrijf maar ook aan de totaal verkeerde manier waarop O'COOL de lancering en promotie van Hoeilaart heeft aangepakt. Hij noemt het een gemiste kans.
 
Het gebouw, speciaal voor O'COOL opgetrokken, is eigendom van de GROEP VANHEE (projectontwikkeling) die o.a. ook diverse panden verhuurt aan ALDI, LIDL e.a. Wat er met deze Hoeilaartse nieuwbouw moet gebeuren, is nog niet bekend. Voorlopig blijven de (lege) diepvriezers nog even staan. Wie weet meldt zich nationaal toch nog een overnemer of investeerder.