Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nu zondag 'Zalige Zondag' met 'Vliegende Honden bijten niet'!

donderdag 08 aug 2013

Donderdag 8 augustus - Nu zondag 11 augustus om 14u30 is er gratis openluchttheater op de trappen tussen het GC Felix Sohie en het Nerocafé. In het kader van 'Zalige Zondagen' komt de Nederlandse theatergroep Hilaria met de openluchtvoorstelling ‘Vliegende honden bijten niet’.
"Vliegende honden..." wordt aangekondigd als een verwarrende chaos van honden en toeschouwers, opgediend als een groot feest met veel humor in de entourage van een mini-circus.
Hoe bereid je een voorstelling ‘Vliegende honden bijten niet’? Neem een roedel zelfgefokte honden van schuimrubber, voeg daarbij een aantal circus- en goochelattributen zoals hoepels, rood velours en franje. Klop dit op tot een luchtige mousse van korte komische acts en kruid ze met frisse nonsens en knotsgekke kolder. Roer er vervolgens live muziek doorheen en laat er dan twee variétéartiesten op los, zo nodig bijgestaan door een aantal vrijwilligers.'Vliegende honden bijten niet' is voor een publiek van 4 tot 12 jaar, ouders en grootouders. Er wordt een (kinder)bar voorzien voor grote en kleine dorst.
Al even leuk: de toegang is helemaal gratis. Bij regen vindt de voorstelling plaats in de serre van het GC Felix Sohie.
 

Org. Cultuurraad en Jeugdraad i.s.m. gemeentebestuur.