Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nu zondag om 11 uur 'Hoeilaart Zomert' met Benne Baye Fall (wereldmuziek)

woensdag 23 jul 2014
play video

Woensdag 23 juli - De GROS en de cultuurraad brengen voor deze 'Hoeilaart Zomert' muziek uit Senegal. Benne BayE Fall heet de groep, die bestaat uit vier Senegalezen en één Vlaamse zangeres, Dominique Meeus. Dominique woont sinds vijf jaar in Senegal en is de stuwende kracht achter de idee om met de groep naar Europa te komen. Afspraak zondag om 11 uur voor het GC Felix Sohie!
 
Op het repertoire staan voornamelijk Afrikaanse reggae en ritmes. Maar naast exotisch klinkende muziek met opzwepende ritmes, die doen denken aan zomerse zandstranden op een verafgelegen eiland, is dit ook een groep met een verhaal. Dominique wil tijdens het optreden het verhaal van deze vijf muzikanten vertellen. De groep is zeer populair in Senegal en speelden zelfs al in het voorprogramma van Youssou N’Dour.