Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwjaarsreceptie bij N-VA

zaterdag 29 jan 2011
play video

Vrijdagavond was N-VA als laatste Vlaamse partij aan de beurt om de Hoeilander uit te nodigen op de nieuwjaarsreceptie. In een gezellig Lindenhof werd tegelijkertijd ook een bestuursverkiezing gehouden. De eerdere aanduiding van Michel Joly als nieuwe voorzitter werd door de leden bevestigd.
 
Volksvertegenwoordiger en regeringsonderhandelaar, Ben Weyts, gaf in zijn toespraak een beeld van de moeilijkheden in onderhandelingen met de Franstaligen (zie videofragment).
 
Na de huldiging van Luc en Mieke Menu en het benoemen van Luc Menu en Danny De Rudder als ere-voorzitters nam Michel Joly kort het woord (zie videofragment).