Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe "dolfijne" kinderkribbe

dinsdag 21 sep 2010

Sinds vandaag, dinsdag, is er een nieuwe kinderopvang in Hoeilaart. Op de hoek van Henri Caronstraat met de Désiré Vandervaerenstraat toverden Karin Vanderoy en Johan Coorevits hun krantenwinkel om in een mooie en gezellige kinderkribbe. Er werd tijdens de vakantiemaanden hard gewerkt.
Waar boekenrekken stonden werden kinderbedjes geplaatst en alles werd in frisse kleurtjes geschilderd, speelgoed werd aangekocht en er werd zelfs een volledige nieuwe keuken geplaatst.
Allemaal dik in orde dus!  

Met haar diploma 'kinderverzorgingr kan Karin met de nodige deskundigheid onze allerkleinsten opvangen. Er is plaats voor 7 kindjes die van 7uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds kunnen blijven.

Zolang "HET DOLFIJNTJE" niet volzet is, wordt er ook aan naschoolse opvang gedaan. De opvang is erkend door Kind en Gezin.

Voor inlichtingen kan je ter plaatse terecht of kan je bellen op 026570461.

Hoeilander.be wenst Karin en Johan veel succes met hun nieuw en “Dol-fijn” initiatief!