Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuw logo, nieuwe website!

vrijdag 01 apr 2011

Onder het moto: "De Jonge WIngerd serveert" werd donderdagavond de start gegeven van het nieuwe zomerseizoen van tennisclub De Jonge Wingerd. Voorzitter Pol Beetens tracteerde alle genodigden op een lekkere Bersalis kadet biertje van de brouwerij Oud Beersel en gaf een kort overzicht van de clubwerking. 
 
Tennisclub De Jonge Wingerd telt een 600tal zomerleden. De klemtoon van de club ligt vooral op de familiale en vriendschappelijke sfeer met bijzonder veel aandacht voor de tennisschool. De hoop is natuurlijk om ooit een klein 'Kimmeke' of 'Justineke' te ontdekken, maar zover is het nog niet.
 
Belangrijk moment was de onthulling van het nieuwe logo, ontworpen door Geert Deveuster. Naar het gemeentebestuur toe had de voorzitter nog een speciaal verzoek. Om de toekomst te garanderen, groeit de vraag naar een zesde terrein. 
 
Alain Van Hove, PR verantwoordelijke, presenteerde de nieuwe website die vanaf vrijdagavond 1 april online komt.
 
Klik hier voor een klein fotoalbum.
 
De Jonge Wingerd is duidelijk meer dan een tennisclub, het is een grote familie en elke week is er wel wat te beleven. Het nieuwe seizoen dat dit weekend van start gaat, belooft weer plezant te worden. Meer info: www.jongewingerd.be