Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Niemand kan eeuwig wachten

maandag 23 aug 2010

De wereld kan er in 2015 heel anders uitzien. Dat beloofden 191 regeringsleiders in de millenniumdoelstellingen op de Algemene Vergadering van de Verneigde Naties in 2000. Tien jaar later is het nog altijd wachten op resultaten. Op zaterdag 11 september, tien dagen voor de VN-top verzamelen alle wachtenden op het Sint-Pietersplein te Gent voor de Wachtnacht, een bruisend evenement met optredens van tal van bekende artiesten en een scherpe boodschap.  

Gros Hoeilaart organiseert op zaterdag 11 september gratis vervoer voor wie wil deelnemen aan de Wachtnacht in Gent. Vertrek in Hoeilaart om 13 uur en terug rond 22 uur. Inschrijven kan op de cultuurdienst (kasteelhoeve), op 02 657 05 05 of e-mail: gros@hoeilaart.be.

Voor meer info en programma, klik hier!