Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nerorock geeft volledige (knappe) affiche vrij!

donderdag 08 aug 2013

Donderdag 8 augustus - Binnen enkele weken wordt het feeërieke Ruusbroecpark opnieuw omgetoverd tot een heuse festivalweide. Hoog tijd dus om ook de laatste naam van de Nerorock-editie 2013 vrij te geven.
Naast Dog Eat Dog en Absynthe Minded, die eerder al bekend gemaakt werden, zal ook De Nieuwe Snaar (+ 3 centimeters extra) een plaats krijgen op het Nerorock-podium.

 
Op 3 maart 2011 kondigde dit kleinkunstmonument het einde van hun gezelschap aan. Hun afscheidstournee duurt tot 2014 en dan valt definitief het doek over De Nieuwe Snaar, maar eerst geven ze dus nog eens het beste van zichzelf op Nerorock 2013. Met de hulp van ‘3 centimeters extra’, zijnde de klasbakken Stoy Stoffelen, Jean Blaute en Nele Paelinck (ex- School Is Cool), wordt dit een podiumervaring om niet snel te vergeten.
Met dank aan hoeilander Jasper Stroobants (J.S.) voor ontwerp van onze nieuwe affiche.
 
Prijsuitreiking lichtstoet in Nerorocktent aansluitend op kinder-act
Voor de eerste maal zal de prijsuitreiking van de lichtstoet niet meer plaatsvinden op zaterdagavond in de sporthal maar verhuizen naar zondagnamiddag in het Ruusbroecpark. Aansluitend op de kinder-act ‘Woody Express Trio’ zal er tijd voorzien worden voor de officiële prijsuitreiking van de lichtstoet 2013. De uitreiking zal vermoedelijk van start gaan rond 15u30.