Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Na het groen nu het blauw

woensdag 11 sep 2013

We kregen vandaag het volgende bericht in onze mailbox. Blijkbaar draait er meer in de soep dan alleen maar het groenonderhoud.
 
Beste redactie,

Niet alleen het onderhoud van onze oh zo mooie gemeente is een schande; ook de slogan "meer blauw op straat" faalt ! De kranten staan er vol van: inbrekers op pad in Hoeilaart. Ook wij werden het slachtoffer van de "pest". Emotionele, maar ook waardevolle objecten werden ons ontnomen in volle nacht. Wat doe je dan... de politie bellen in de hoop dat zij de inbrekers vlug kunnen opsporen en pakken. Niets is minder waar.

 
Wij belden de politie op om 1 uur 's nachts en pas om 4u20 kwam een combi om de vaststellingen te doen. Deze flikken kwamen van Leuven ??? Wat als er iets ergs gebeurt in onze gemeente???
 
Met de druivenfeesten dit weekend gaan vele inwoners naar de dorpskern. Maar wat met ons hebben en houden ..., en de dieven die vrij rondlopen?
 
Ook in het park zie ik dagelijks vreemde jonge mensen, meestal met een muts of pet op, die mijn inziens niet staan te genieten van het mooie uitzicht op het gemeentehuis... waar is de politie ? Wat doet de politie ?
 
Wij moesten een lijst opstellen met alle gestolen goederen. Mijn man wou die gaan afgeven op het politiecommissariaat van Hoeilaart. Hij deed de deur openen en plots schoot het alarm aan. Mijn man is 15 minuten blijven staan in de hoop een politieagent te mogen begroeten. Niets was minder waar.... Na 15 minuten heeft hij de lijst in de brievenbus gedeponeerd en is naar huis gekomen.
 
N.B.: Het alarm was nog steeds aan .... de uitbater van de Sportecho vertelde ons dat pas anderhalf uur later de politie: jeep en combi, met loeiende sirenes en blauwe zwaailichten aan kwamen aangereden, om vast te stellen dat het alarm nog steeds ging.... onwaarschijnlijk!
 
Is het niet aan de politie om het goede voorbeeld te geven en de deuren goed op slot te doen ??? Enfin, zoals vele in onze gemeente heb ik er mijn buik van vol ...
Misschien kan ik maar beter beginnen met mijn kaastaart te bakken...!
 
Vriendelijke groeten en waarschijnlijk tot op de druivenfeesten !
 
Martine