Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

N-VA presenteert ideeën nieuw gemeenteplein (virtueel fotoalbum)

donderdag 28 apr 2011

In het Lindenhof presenteerde Michel Joly, voorziter van N-VA, nieuwe ideeën voor de vernieuwing van het gemeenteplein. Hij koppelde dit aan een actief middenstandsbeleid en een dynamiseren van het toerisme.
 
In een mooi uitgewerkte presentatie kon het publiek kennismaken met een virtuele fotoreportage over hoe het Hoeilaartse centrum er in de toekomst zou kunnen uitzien.
 Michel Joly beklemtoonde dat deze plannen vooral moeten dienen om het debat open te trekken naar de hele bevolking en iedereen er toe aan te zetten zelf na te denken over dit voor Hoeilaart zeer belangrijke dossier.
 
Ook de verhuis van het politiecommissariaat kan maar op weinig sympathie rekenen bij N-VA, net als bij kartelpartner CD&V. De vestiging in het oude "huis van Jef" van de cultuur - en toerismedienst is een veel beter alternatief.
 
Ontdek in een fotoreportage van zo'n 21 dia's hoe het gemeenteplein er in de toekomst volgens N-VA er eventueel zou kunnen uitzien. 
 
Klik hier voor het virtueel fotoalbum.