Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ministerie van ondefinieerbaar punctueel nutteloze zaken wil alle jeugdbibliotheken sluiten!

dinsdag 11 mrt 2014

Slecht nieuws! Het Ministerie van ondefinieerbaar punctueel nutteloze zaken wil alle jeugdbibliotheken sluiten, wegens te gevaarlijk, te vies, slecht voor het milieu en aanzetten tot fantasie. Alleen als de kinderen het tegendeel kunnen aantonen, kan de jeugdbib open blijven. Al onze hoop ligt dus bij de leerlingen die de komende dagen met de klas naar de bib komen. Breng hen maar op de hoogte van hun superbelangrijke opdracht.
 
Jeugdboekendag
 
Op zaterdag 15 maart van 10 tot 13u, tenminste als de jeugdbib dan nog open is, vieren we de start van de Jeugdboekenweek met ballonnen, kleur- en speelhoekjes, heel veel nieuwe boeken en allerlei lekkers.
Voor kinderen van 6 tot 8 jaar is er een puzzelzoektocht in de bib. Dappere avonturiers vanaf het 3de leerjaar kunnen mee op expeditie achter de schermen van het gemeenschapscentrum. Meegaan is gratis maar inschrijven is verplicht want het aantal plaatsen is beperkt. Alle info op www.hoeilaart.be, doorklikken naar De Bib Online.
 
Voorleesaperitiefje
 
Op zaterdag 29 maart worden tussen 11 en 12u alle kleuters op onze vertelzolder verwacht om te luisteren naar mooie verhalen. Ondertussen houden de bibdames de (groot)-ouders wel bezig met een drankje en een babbel.
 
Koffiestop
 
Broederlijk Delen voert dit jaar actie voor de arme boeren van Senegal. Je kan een kopje koffie of thee drinken voor het goede doel op vrijdag 14 maart op de markt en op zaterdag 15 maart in de bib. De vormelingen zorgen voor een enthousiast onthaal. Alvast veel dank voor je vrije bijdrage.
 
Aanwinsten
 
De website van de bib leidt je met 1 klik naar alle aanwinsten. En nog zoveel meer! Te bereiken via www.hoeilaart.be, doorklikken naar De Bib Online.