Messi niet op Clemens Cup

maandag 18 jun 2012

Voor de derde keer op rij opent het zomerfeest van de Sint-Clemens-school met de Clemens Cup in het Jan Van Ruusbroecpark volgende zaterdag vanaf 14:00 uur. Tijdens de Clemens Cup voetballen Ouders, Leerkrachten en Leerlingen tegen elkaar om de enige echte Cup naar de klas te halen. Het opzet van de Cup is om jong en oud in een sympathieke sfeer bijeen te brengen rond een ouderwets potje voetbal.
 
De Cup draagt de Olympische gedachte – “deelnemen is belangrijker dan winnen “, hoog in het vaandel en laat daarbij iedereen deelnemen naar eigen kunnen en vermogen. Bij deze lopen niet alleen de Messi’s en Ronaldo’s van deze wereld in de kijker, maar mag iedereen zijn kans gaan in een ludieke, vriendschappelijke sfeer. Deelname is gratis voor iedereen die iets met de school te maken heeft, ook oud-leerlingen mogen inschrijven en voor kleuters is er een balvaardigheidsparcours voorzien!
 
Inschrijven kan nog tot donderdagavond 21 juni op de valven in de school of via eenvoudig mailtje naar clemenscup@gmail.com.
 
De Clemens Cup is een organisatie van de ouderraad van de Sint-Clemens school in samenwerking met het schoolbestuur. Alle eventuele opbrengst is ten voordele van de kinderen van de school.