Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Matige belangstelling voor doortocht Druivenkoers (enkele foto's)

woensdag 21 aug 2013

Woensdag 21 augustus - Onder een lekker zonnetje ontving Hoeilaart de 53e Druivenkoers tijdens de vier grote ronden van ongeveer 40 minuten. De sfeer van de koers is altijd leuk om op te snuiven en er stond wel wat volk op de spectaculairste plaatsen maar een echte  overrompeling werd het niet. Voor veel spanning zorgden de wielrenners niet. De hele tijd reed een groep van vier meer dan zes minuten voorop en van de bergprijs op de Jezus-Eiksesteenweg maakten ze geen boeiende strijd.
 
De sponsors, Garage Luc Michiels en Bloemen Mariflor hadden per doortocht voor €250 gezorgd maar er werd niet echt om gespurt. 
 
Uiteindelijk won Björn Leukemans te Overijse voor de vierde maal op rij de Druivenkoers.