Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

MARKANT bezoekt de gemeentelijke waterwinning (fotoalbum)

maandag 18 jun 2012

Maandag 18 juni - De dames van Markant en voor de gelegenheid ook hun echtgenoten, hadden vandaag een bezoek gepland aan de waterwinning langsheen de Overijsesteenweg. Na een aperitiefje en een heerlijke broodjeslunch maakten Georges en Marc van de gemeentelijke waterdienst, de geïnteresseerden wegwijs in de manier waarop onze waterinning geëxploiteerd wordt: een deskundige uitleg met uitleg over de verschillende waterputten, de ontijzeringsinstallatie en de distributie.
 
Na het bezoek was er ook nog koffie en een koekje aan de vijver van Jeanine waarvoor zelfs de zon haar beste kleedje aantrok.