Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lindeke Kermis was zalig en lekker! (fotoalbum)

maandag 25 aug 2014

Maandag 25 augustus -  Na de koude en natte zaterdag kon het alleen maar beter worden. Het zonnetje was zondag al vroeg op de afspraak en zorgde haast de hele dag voor een zalig zomerweertje. Voeg daar wat leuke animatie, voldoende drank en vooral het lekkere eten aan toe en de 25ste editie van Lindeke Kermis had weer alle ingrediënten in zich om een succes te worden. Voor deze jubileumeditie was er zelfs een leuke overzichtstentoonstelling met leuke herinneringen aan een mooi verleden.
Lindeke Kermis is veruit het plezantste wijkfeest en daar is het decor van deze volkswijk zeker niet vreemd aan. Gezelligheid troef dus. En al hoor je hier en daar het gerucht dat Jeannine en haar ploeg er na deze 25ste editie mee stoppen, toch kunnen we dat moeilijk geloven. LIndeke Kermis is gewoon een deel van het Hoeilaart patrimonium!.
 
Afspraak dus volgend jaar voor nummer 26! 
 
Foto's: JanVA