Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lichtstoet 2014, de foto's! (fotoalbum)

zondag 21 sep 2014

Zondag 21 september - Het was nipt zaterdag, een lichtstoet in de regen, dat hadden we in 40 jaar nog niet meegemaakt. Deze 41ste editie was gelukkig al in beweging toen de eerste druppels vielen. Anders hadden we de eerste praalwagen misschien nooit te zien gekregen. Regen en de Lichtstoet, dat gaat niet samen. Na de eerste doortocht werden deelnemers en publiek getracteerd  op de nattigheid van een lange regenbui.  Gelukkig was het warm zodat niemand kou kreeg. Dat sommige wagens na een tijdje met kortsluitingen te kampen hadden was niet vermijden. Het werd de mooiste Lichtstoet in jaren vol enthousiasme en meesterwerkjes. 
 
Jammer dat het altijd zolang duurt alvorens de stoet zich op gang trekt. De tijd tussen de reclamestoet en de Lichtstoet is veel te lang geworden. Iets waarvoor het talrijk opgekomen publiek maar weinig begrip toont. Dit moet in de toekomst kunnen vermeden worden. Starten om 20u30 is een optie. 
 
Waarom de uitslag, in tegenstelling tot vorig jaar, werd meegedeeld zonder de punten mee te geven, is ons een raadsel. Waar is dat weer beslist? Iedere deelnemende ploeg heeft het recht om zijn punten te kennen. Het vermijdt discussies achteraf. De uitslag vind je in een vorig artikel. Klik hier!
 
Toch een dikke proficiat aan alle deelnemers. Deze Lichtstoet was Hoeilaart weereens op z'n best.
 
De foto's staan in volgorde van doortocht. Elke groep komt dus twee keer voor.
 
Foto's: KarelVa & JolienS