Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Leer eens fietsen

zaterdag 12 feb 2011

Wielerclub Hoeilaart staat voor de tweede maal samen met de sportdienst op de pedalen voor de leer-eens-fietsen. Zoveel mogelijk sportieve en minder sportieve Hoeilanders samen aan het fietsen brengen, dat is de ambitie. De cursus begint eind maart en de finale wordt gereden op zondag 22 mei, tijdens het Wielerbrevet van WTC Hoeilaart.
 
Het is de bedoeling om in een opbouwend schema over acht weken de vooropgestelde afstanden te bereiken. De begeleiders van WTC Hoeilaart stippelen het trainingsschema en het parcours uit. Ze staan de deelnemers ook fysisch en technisch bij met raad en daad. Elke week wordt er op dinsdagavond, met start op 29 maart om 18.30 uur, in groep getraind. Daarnaast wordt er van de deelnemers verwacht dat ze één of twee keer per week zelf nog wat kilometers malen.
 
De cursisten worden in twee groepen opgedeeld: de beginnende fietsers die voor de 50 km gaan, en de wat meer geoefende en/of ambitieuze fietsers die kiezen voor 100 km. Op dinsdag 15 maart, om 19.30 uur wordt er in jeugdcentrum Koldam over deze cursus een infoavondgeorganiseerd. De geïnteresseerde fietsers mogen hun fiets eventueel meebrengen: er zal een technicus aanwezig zijn om nuttige tips te geven, zodat alvast de fietsen tiptop aan de start zullen staan.
 
Wie intussen al vragen heeft of nu al wil inschrijven, mag contact opnemen met André Bosmans van de wielerclub (tel. 02 657 35 88, e-mail: andrebosmans@hotmail.com) of met de gemeentelijke sportdienst (tel. 02 657 97 26, e-mail: sportdienst@hoeilaart.be). Inschrijven kan ook via deze website opwww.hoeilaart.be/activiteitendetail.aspx?id=54.