Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Krachtig vuurwerk afsluiter van meer dan geslaagd Druivenfestival (video + enkele foto's)

maandag 16 sep 2013
play video

Maandag 16 september - Het zit er weer op. Na vier dagen feesten is de tijd gekomen om op te ruimen, op te kuisen en alle mogelijke katers en indigesties te verwerken. Het 66e Druivenfestival kreeg veel beter weer dan voorspeld was en dat op zich was al een grote troef. Het belangrijkste van feesten, is dat er veel volk komt opdagen op zoveel mogelijk activiteiten en dat was dit jaar zeker het geval.
 
Hier en daar is zeker wat herbronning nodig en zorgt routine voor schoonheidsfoutjes maar die wegen niet op tegen het feit dat het overgrote deel van de Hoeilanders massaal heeft meegevierd en genoten.Hoe zich dat budgettair vertaalt, zal de volgende weken wel duidelijk worden.
 
Het Hoeilaarts Druivenfestival is in de eerste plaats het werk van de verenigingen en de honderden vrijwilligers. Zonder hen geen feesten. Een dikke proficiat. Ook aan het druiventeam en het druivencomité
 
Het zal wel nog ettelijke dagen duren alvorens iedereen gerecupereerd is. Werkgevers, leerkrachten en professoren, wees genadig!
 

Om nog even te genieten, bieden we je de laatste drie minuten van het knappe slotvuurwerk!