Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Korte maar leuke lichtstoet (video + uitslag) UPDATE

zondag 15 sep 2013
play video

Zondag 15 september - De hele dag was er twijfel of de lichtstoet wel zou doorgaan, maar een klein wonder geschiedde, de hemelsluizen sloten zich, zodat de reclame- en lichtstoet konden uitrijden.
Met amper drie praalwagens, de Huldenbergse jeugd kwam niet opdagen, is deze lichtstoet niet onmiddellijk de meest succesrijke ooit,  maar anderzijds verrassen chiro, scouts en de Sint-Clemensschool nog steeds met nieuwe technieken en vooral met een eindeloos en pakkend  enthousiasme.
 Eigenlijk zou dit evenment, als je alle voorbereiding erbij telt, veruit de belangrijkse activiteit van het festival, niet mogen verdwijnen. Niet alleen omdat er geen alternatief voor is, maar vooral omdat de sociale waarde, de hartverwarmende samenwerking en de vriendschap die elk jaar tijdens de bouw ontstaat, van een onschatbaar belang is voor de Hoeilaartse gemeenschap.
 
Alle verenigingen, sport, jeugd en cultuur zouden de kracht moeten vinden om de koppen samen te steken en een oplossing te vinden, zodat dit unieke monument niet verloren gaat. Teveel mensen zijn te lui aan het worden en beseffen te weinig dat het net deze initiatieven zijn die Hoeilaart levend houden! Wie zet de eerste stap?
 
Nen dikke merci aan al wie heeft deelgenomen en ... tot volgend jaar!

 
Video: JanVA
 
DE UITSLAG:
1. Chiro: Ambiance top, goed gevulde wagen
2. Sint-Clemensschool: Thema goed uitgewerkt, alles klopte
3. Scouts: Prijs voor kledij! Origineelste en creatiefste

Publieksprijs Miel Taymans:
De scouts en Sint-Clemensschool

Speciale vermelding voor de exclusieve wagen die de meeste punten behaalde voor de onderdelen wagen (met uitzondering van animatie, kledij en lichteffecten deelnemers voor, achter en naast de wagen.

Chiro Hoeilaart
 
Met dank aan:

  • de Druivenkoningin
  • de Motoclub
  • gin
  • Oscar & Oscar
  • X-plosion dance