"Koop in Hoeilaart". Hier zijn de 100 winnaars! (fotoalbum)

dinsdag 20 sep 2011

Tijdens het Druivenfestival kon u een waardebon van €10 winnen als u gefotografeerd werd met een sticker “Ik koop in Hoeilaart” . Meer dan 200 foto’s werden genomen door verschillende fotografen. Na het schrappen van de dubbels werden uit meer dan 160 foto’s, willekeurig, 100 winnaars geselecteerd.
 
Klik het fotoalbum aan en ontdek of je gewonnen hebt! Deze en volgende week publiceert ook DE SERRIST alle foto’s van de winnaars.  Klik bovenaan het scherm van het fotoalbum (show info) en noteer het nummer van de foto (bvb. “stickerwedstrijd (50 van 100).
 
Opgepast, elke foto telt maar voor 1 cheque. Wie zich op de foto herkent en zich het eerst aanmeldt bij Bloemenwinkel PIMPERNEL, wint de €10.
 
Bekijk alle foto’s aandachtig en wie weet hoort u bij de honderd gelukkigen. Herkent u vrienden of familie, verwittig hen dan om de cheque zo snel mogelijk op te halen.
 
Deze “Koop in Hoeilaart” wedstrijd  is een promotieactie van de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie, in samenwerking met Hoeilander.be en De Serrist.
 
De waardebon kan afgehaald worden, vanaf woensdagnamiddag, bij:
Pimpernel, Gemeenteplein 11 te Hoeilaart, 02 657 34 14.