Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Komen er twee Carrefour Markets in Hoeilaart?

dinsdag 06 nov 2012

Dinsdag 6 november - Er lijkt wat te bewegen in het dossier O'Cool aan de Overijsesteenweg. Volgens de laatste berichten heeft het moederbedrijf 25 van de 106 winkels verkocht. De overnemer zou ook bereid zijn het personeel over te nemen. 13 winkels zouden in handen komen van Carrefour waaronder de winkel in Hoeilaart. De keten wil ze aan een zelfstandig uitbater toevertrouwen onder de naam Carrefour Market.
 
Daarnaast werd  vorige week ook duidelijk dat " De LInde" op Bakenbos eveneens verkocht is en ook aan Carrefour met opnieuw behoud van het personeel.
 
Twee Carrefour Markets op een dikke kilometer van elkaar? Het is eens wat anders. Wij houden je op de hoogte.