Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Knappe prestatie van Jonge Druivelaar (fotoalbum)

vrijdag 24 feb 2012

Vrijdag 24 februari - Met "Pak de Poen" koos de toneelgroep "De Jonge Druivelaar" ditmaal niet voor de gemakkelijkste opdracht. Een blijspel brengen met veel tekst, een razend tempo, personages die geregeld van naam veranderden ... en dat op een geloofwaardige manier, van begin tot einde, da's een hele opdracht.
 
Maar het mag gezegd worden, het stuk stond er, was grappig en verveelde geen moment. Dat de hoofdrollen gedragen werden door Karlien Coppens en Philippe Van den Winckel, is daar zeker niet vreemd aan. Ook de andere acteurs: Valerie Huwaert, Katrien Vanderlinden, Christophe Decat, Stijn Vandendaal, Roger Vanhellemont en Emilio Hermo, presteerden meer dan behoorlijk. Een dikke proficiat!
 
De regie was in handen van Daniel Alexander.
 
Pak de Poen speelt morgen nog om 20 uur en zondag om 15 uur.