Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Knap concert van Nicole & Hugo opent de Meifeesten (fotoalbum)

donderdag 02 mei 2013

Donderdag 2 mei - Je moet het ze geven, Nicole & Hugo zijn gemaakt voor het podium. Of het nu Piaf, Neil Diamond, Frank Sinatra, Ramses Shaffy of het eigen repertoire is, elk nummer wordt op een eerlijke en smaakvolle manier gebracht met oog voor kwaliteit. Het optreden in het GC Felix Sohie was het laatste in een rij theaterconcerten waarmee Nicole & Hugo het voorbije jaar gans Vlaanderen rondtoerde.
 
Hoeilaart bood hen vandaag een volle zaal en al de toeschouwers  kregen waar voor hun geld. Dit 'cultuur om 14u' optreden was om van te snoepen en bezorgde iedereen een onvergetelijke namiddag.
 
Klik hier voor het volledige programma van de Meifeesten!
 
Foto's: JanVA