Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kijk papa, ik kan fietsen! (fotoalbum)

maandag 28 mei 2012

Maandag 28 mei - Leren fietsen met professionele begeleiding, 't is ooit anders geweest. Gisterennamiddag werden in de sporthal twintig kinderen ingewijd in de geheimen van het tweewielerschap. Geholpen door papa of mama werden alle technieken bijgebracht om dan langzaam maar zeker veilig en zonder hulp de wereld in te fietsen.
 
Het is verbazend en boeiend hoe de professionele begeleiders de kinderen via verschillende gerichte oefening op weg brachten om, hen de nodige zelfverzekerdheid bijbrachten, om dan tot dat ene magische moment te komen: kijk papa, ik fiets! 
 
Dat de hele cursus vooral een zware fysische proef werd voor wie achter het fietsje liep, dat zullen de ouders gevoeld hebben. Het was in ieder geval een mooi zicht.
Resultaat van de namiddag: twintig nieuwe Tommeke Boonens in spe!
 
Fot's: Jan VA