Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kevin Demaerschalk veruit snelste

donderdag 27 okt 2011

Hoewel hij de titel aan Xavier Baugnet moest laten was Kevin Demaerschalk dit seizoen veruit de snelste in de Citroën Racing Trophy, met oa. een zesde plaats algemeen tijdens de Omloop van Vlaanderen. Het 20-jarige talent uit Hoeilaart laat in de Condroz Rally de vertrouwde Citroën C2 R2 Max achterwege. Dankzij oa. vader René, co-piloot Laurent Dujacquier en hun connecties wordt in Hoei van start gegaan met de Peugeot 207 Super 2000 van NCRS.
Teambaas Wim Soenens gaf zelf ook een duwtje in de rug. "Kevin barst van talent en als je ziet hoe ook zijn papa zijn leven volledig in teken staat van de autosport toekomst van zijn zoon, dan doe je dit met heel veel plezier.", aldus Wim op ncrs.be <http://www.ncrs.be> .