Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Karel Rowies mooi derde in eerste steegjesrace

maandag 17 sep 2012

Maandag 17 september - De eerste editie van de Hoeilaartse steegjesrace, bedacht door Filip Sport, was een onverwacht groot succes. De betrokkenheid van het publiek, de sfeer aan de kerktrappen en de deelname van niet minder dan 11 renners uit Hoeilaart (op 48 deelnemers) zorgde voor een superrace die voor het publiek zo voorbij was. Voor de racers zelf was het echter een uitputtingsslag met tal van gedubbelden.
 
Winnaar werd de Nederlander Jeffrey Doornbusch uit Breda. Tweede werd Alain De Munter uit Huldenberg en derde Karel Rowies die beroepsmatig al de hele dag op de fiets zit en dat liet zich duidelijk blijken. Een prachtig resultaat!
 
Sylvie Uytendaele was de eerste en enige vrouw maar liet toch nog heelwat mannen achter zich.
 
De volledige uitslag volgt later, net als het fotoalbum en wat videobeelden.
 
Lees ook de uitslag en ontdek het fotoalbum. Klik hier.