Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kaas- Wijn- en Dansavond sluit Seniorenweek af (fotoalbum)

zaterdag 24 nov 2012

Zaterdag 24 november - De seniorenweek zit er  weer op. De afsluitende avond werd gevuld met kaas, wijn en dansen en was op voorhand uitverkocht. Veel volk dus dat zich te goed deed aan een lekkere selectie kazen aan demoncratische prijzen.Hoogtepunt van de avond was natuurlijkde dansavond met DJ Roland, altijd weer present met een schitetrende muziekkeuze en aangepast volume. En gedanst werd er tot in de vroege uurtjes.  
 
Na het opruimen en opkuisen kan de seniorenraad weer terugblikken op een succesvolle week. Jammer dat "Champs-Elyséees", wegens ziekte van twee muzikanten, niet kon doorgaan. Hopelijk wordt het programma op een later tijdstip toch nog gebracht. 
 
Een dikke proficiat voor de hele ploeg van de seniorenraad!