Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jeugd wandelde 500 EURO bij elkaar voor GamMol

zaterdag 14 apr 2012

Naar goede traditie zette de Hoeilaartse jeugdraad in november een wandelzoektocht op touw, waarvan de opbrengst naar een project in het Zuiden gaat. Deze keer koos de jeugd voor GamMol vzw, een ontwikkelingsproject in Gambia.
Op zondag 15 april wordt GamMol op het gemeentehuis van Hoeilaart ontvangen. Tijdens de receptie, die om 14 uur begint, mag de vzw een cheque van 500 euro in ontvangst nemen.
 
HOEILAART-GAMBIA
De medewerkers van GamMol vzw doen heel wat in Gambia. Ze voorzagen al een aantal dorpen van drinkwater, ze richtten een school op, ze zorgen voor vrijwilligers die er les geven en ze betalen het schoolgeld van een aantal veelbelovende leerlingen. Ook Evy Quintelier, die enkele jaren in de Hoeilaartse jeugdraad actief was, werkt hieraan mee. In 2012 vertrok ze naar Gambia en gaf ze er vier maanden les.
 
FEEDBACK
Om - zoals beloofd - de deelnemers en sympathisanten van de wandelzoektocht op de hoogte te houden van de projecten in Gambia, zal Jean Burtin, voorzitter van GamMol, aan de hand van een paar filmbeelden tijdens de receptie ook vertellen over hoe het er ter plaatse aan toe gaat. Zo kan Hoeilaart zich een concreet beeld vormen van de mensen en initiatieven die van hieruit gesteund worden.
 
Iedereen welkom!
Info:
jeugdraad@hoeilaart.be
www.gammol.be
 
Lees ook dit artikel!