Jenny Spanoghe stelt tentoon!

woensdag 06 nov 2013

Donderdag 6 november - In het kader van het evenement “Emotions through pictures, music and motion” kan van donderdag 7 november tot woensdag, tijdens de openingsuren van het GC Felix Sohie en zondag, genieten van de energieke, veelkleurige, schitterende, wervelende schilderijen van Jenny Spanoghe. Jenny is een fenomeen. Niet alleen is zij een virtuose violiste, een van de beste van ons land, daarnaast schrijft ze ook poëzie, en schildert ze in een unieke stijl het ene doek na het andere.
 
De wondere wereld van kleuren en beelden die zij creëert, straalt een energie uit die haast niet te vatten is. Elk doek is een andere Jenny, een andere fantasie die met een wervelende kracht vanuit de ziel en via de verf en penselen, naar het canvas gezogen wordt om daar tot leven te komen en alles en iedereen te overdonderen.
 
Deze overzichtstentoonstelling met tientallen werken mag u niet missen. Het is een ervaring die je niet licht vergeet: de kennismaking met een eigenzinnige, explosieve ziel die overloopt van scheppingskracht.
 
Bij het binnenkomen in het GC Felix Sohie kan u kennismaken met enkele kleinere werken maar de grote doeken, de grote tentoonstelling, vind je in zaal Molenberg op de tweede verdieping, boven de bibliotheek. Er is een lift.
 
Wie houdt van een artistiek en ontroerend avontuur mist deze afspraak niet!