Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Ik koop in Hoeilaart": de 50 winnaars (deel 2)

donderdag 16 mei 2013

Donderdag 16 mei - Tijdens de Meifeesten pakte de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie opnieuw uit met de actie “Ik Koop in Hoeilaart”. Voor de gelegenheid werd een gloednieuwe badge ontworpen.
Iets meer dan 200 Hoeilanders werden vrijdag, zaterdag, zondag op het parcours van de Meifeesten gespot met deze badges en gefotografeerd. Daaruit werden totaal willekeurig (en dus niet door de fotografen!) 100 winnaars getrokken die elk een waardebon van €10 winnen. Proficiat.
 
Deze week publiceren wij de tweede vijftig winnaars. Zie je jezelf op de foto, ga dan en persoonlijk, naar Pralido in de Henri Caronstraat 20, om je waardebon op te halen. Sta je met meer dan een persoon op de foto, dan is de cheque voor wie zich het eerst aanmeldt.
KIJK OOK VOLGENDE WEEK naar De Serrist en Hoeilander.be want dan publiceren we de tweede groep van vijftig winnaars.

Ondertussen blijft een zaak het belangrijkst: KOOP IN HOEILAART!
 
Deze actie is een initiatief van de Lokale Raad van Economie, uitgewerkt door het Weekblad “De Serrist” en de lokale nieuwssite www.hoeilander.be.