Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

I Love Musical in laatste rechte lijn (video)

zondag 11 sep 2011
play video

Zondag 11 september - Wij berichten u eind juni reeds over de productie 'I Love Musical' van Toneelgroep Tros, waaraan zowel voor als achter de schermental van Hoeilanders hun medewerking verlenen (lees ook dit artikel)
Vorige zaterdag konden wij een kort fragment van de repetitie van de kinderen filmen.
 
De acteurs van I LOVE MUSICAL zijn volop aan het repeteren voor de productie die op 23, 24 en 25 september 2011 zal worden opgevoerd in CC Den Blank.
 
De productie wordt een aaneenschakeling van volgende 8 bekende musicals : Cabaret, Chicago, Fame, Grease, Mamma Mia, Rent, The Sound of Music en Annie. Bij deze laatste musical spelen meer dan 30 kinderen mee uit Overijse en Hoeilaart. Acteurs om fier op te zijn! “Wat je met die kinderen kunt doen, is ongelooflijk”, zegt regisseur James Cooke die, samen met zijn naaste medewerkers Stéphanie Dequin (choreografie) en Elke Buyle (zang) druk in de weer zijn om iedereen klaar te stomen en de productie te finaliseren.. “Het zijn zware repetities maar de kinderen zetten zich ontzettend in om er het beste van te maken. Het wordt ontegensprekelijk een boeiend spektakel”.
 
De laatste loodjes zullen voor de 50-koppige cast nog zwaar wegen. Maar het resultaat zal er zeker zijn. Afspraak dus voor dit grootse spektakel op vrijdag 23 september (20u00), zaterdag 24 september (20u00) en zondag 25 september (15u00 en 20u00).
 
De kaarten vliegen heel snel de deur uit.  Volgens de jongste berichten zijn er enkel nog kaarten voor zondagavond 25 september. Wie nog een kaartje wil bemachtigen, kan dit best doen via de website: www.toneelgroep-tros.be.
 
 
Om te weten of er nog plaatsen zijn voor de andere speeldata, neemt u best contact op met de Tros-vertegenwoordigers in Hoeilaart: Jeanine Streulens op het nummer 02 6571348 en Magda Wouters op het nummer  0477 80 81 96.