Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaart, sportvriendelijke gemeente 2012

woensdag 27 feb 2013

Op 6 februari 2013 vond het sportgala van de provincie Vlaams-Brabant plaats. Naast de huldiging van de provinciale sporthelden worden ook de gemeenten beloond op basis van het sportprogramma dat zij promoten. Met een cheque van 2.318 euro haalt Hoeilaart zo goed als het maximum aan subsidies binnen.
 
De gemeente ontvangt deze cheque voor verschillende activiteiten, zoals het ondersteunen van de ‘leer-eens-projecten’, Fit-in-12-weken, het verdelen van een sportelfolder en de deelname aan provinciale sportdagen.
 
Ook in de toekomst zal Hoeilaart in beweging blijven door deze projecten, waar de provincie ons dus gedeeltelijk voor subsidieert.