Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Het kartel van het gezond verstand!

maandag 23 jan 2012

Maandag 23 januari - Om 16 uur vanmiddag maakten CD&V en N-VA bekend om, voor de gemeenteraadsverkiezingen, opnieuw in kartel gaan. Partijvoorzitters Michel Joly (N-VA) en Jan van Assche (CD&V) motiveerden hun beslissing als de "keuze van het gezond verstand", in het belang van de Hoeilaartse gemeenschap.
"Het kartel heeft een project uitgewerkt: "een hart voor Hoeilaart", dat een beleid wil voeren op maat van de gemeente met het accent vooral op 'gemeenschapsversterkend'. Om te vermijden dat Hoeilaart een Brusselse voorstad wordt (een nieuw Wezembeek),  wil het kartel maximaal investeren in alle initiatieven die mensen dichter bij elkaar brengen": verklaarde Jan Van Assche.
 
"Moeilijke tijden vragen om een sterke ploeg. CD&V en N-Va willen naar de verkiezingen trekken met 21 gedreven en enthousiaste kandidaten": vult Michel Joly aan, "Hoeilaart is een ongelooflijk toffe gemeente en het is onze opdracht ervoor te zorgen dat dit ook voor de volgende generaties zo blijft: een hele uitdaging".
 
Sinds het opblazen van het kartel in de nationale politiek is dit CD&V - N-VA kartel een uizondering op de regel.
 Deze kartellijst zal getrokken worden door:

  1. Wim Laureys (CD&V)
  2. Els Menu (N-VA)
  3. Jan Van Assche (CD&V)
  4. Michel Joly (N-VA)

 
Klik ook hier voor de reportage van RINGTV
.
 
De volledige tekst van de persconferentie kan je hieronder downloaden.

BijlageGrootte
Bestand Persconferentie 23 januari 2012.docx19.44 KB