Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Het kartel CD&V / N-VA presenteert 21 kandidaten in café 't Boske

zaterdag 07 jul 2012

Vrijdag 6 juli - Deze namiddag presenteerde het kartel CD&V/N-VA een team van 21 kandidaten dat, over precies 100 dagen, deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen.  De lijst bestaat uit 14 CD&V'ers en7 N-VA'ers. Het kartel kiest duidelijk voor Hoeilanders die hun geloofwaardigheid opgebouwd hebben in het verenigingsleven. 
 

1 Wim Laureys (CD&V) - 43 jaar
2 Els Menu (N-VA) - 39 jaar
3 Jan Van Assche (CD&V) - 53 jaar
4 Michel Joly (N-VA) - 40 jaar
5 Marie-Paule Bockstal (CD&V) - 62 jaar
6 Ghislain Dewolf (CD&V) - 59 jaar
7 Alain Borreman (CD&V) - 61 jaar
8 Julie Bollue (CD&V) - 32 jaar
9 Myriam Warson (N-VA) - 49 jaar
10 Reinhilde Decroix (CD&V) - 56 jaar
11 Youri Vandervaeren(CD&V) - 38 jaar
12 Stefaan De Rudder (N-VA) - 61 jaar
13 Danny Bombaerts (CD&V) - 56 jaar
14 Nelleke Couder (N-VA) - 24 jaar
15 Rita Blommaert (CD&V) - 56 jaar
16 Mandy Bubier (N-VA) - 46 jaar
17 Monique Flament (CD&V) - 59 jaar
18 Marc Beelen (CD&V) - 66 jaar
19 Maggie Lietaert (CD&V) - 69 jaar
20 Koenraad Dekens (N-VA) - 22 jaar
21 Patrick Demaerschalk (CD&V) - 50 jaar

DIT IS DE VOLLEDIGE PERSTEKST:
 
"Een hart voor Hoeilaart"
  
Kartellijst CD&V – N-VA
 
Wij hielden eraan onze 21 kandidaten vandaag, net 100 dagen voor de verkiezingen, voor te stellen in een volkscafé omdat “een hart voor Hoeilaart” kiest voor een hechte en betrokken gemeenschap. Daarin spelen de cafés en alle initiatieven die mensen samenbrengen een niet te onderschatten rol. Welkom daarom in café ‘t Boske.
 
Het was onze ambitie om naar de verkiezingen te trekken met een lijst waarop zich stuk voor stuk Hoeilanders melden die de voorbije jaren reeds een belangrijke bijdrage geleverd hebben tot het vormgeven van onze gemeenschap. Mannen en vrouwen die de durf getoond hebben om leiding te geven en die telkens weer de energie vonden om mee te bouwen aan het gezellige en levendige Hoeilaart dat wij vandaag zo allemaal zo waarderen.
Met “een hart voor Hoeilaart” gaan wij voor een beleid dat de Hoeilaartse gemeenschap versterkt, mensen motiveert om zich samen met anderen in te zetten en zo een creatief antwoord wil bieden op de zich opdringende verstedelijking met al zijn negatieve aspecten.
 
Onze lijst bestaat uit
 
1. 14 CD&V en 7 N-VA;
2. 10 vrouwen en 11 mannen;
3. 2 twintigers, 3 dertigers, 4 veertigers, 7 vijftigers en 5 zestigers;
4. 4 dynamische gepensioneerden en 17 actieve mannen en vrouwen
5. 14 kandidaten hebben vandaag of de voorbije jaren verscheidene bestuursfuncties opgenomen in cultuur- en sportverenigingen;
6. 6 kandidaten zetelen vandaag in de gemeenteraad, 2 in het OCMW;
7. 11 kandidaten stonden reeds op een lijst, voor 10 is het een nieuwe ervaring;
8. onze ploeg telt ook twee schepenen uit de vorige legislatuur.
  
Deze kartellijst CD&V – N-VA is duidelijk de lijst van het verenigingsleven: onze kandidaten engageren zich dag in dag uit. Zij tonen zich niet enkel de maanden voor de verkiezingen maar elke dag van het jaar, voor de meesten een leven lang.
 
CD&V - N-VA is bijzonder tevreden met deze 21 kandidaten die vooral als een team naar buiten willen komen: een hechte ploeg met een zeer gevarieerde en inzetbare competentie, 21 kandidaten die allemaal in staat zijn de gemeente mee te besturen.

 
Deze sterke ploeg is een duidelijk en geloofwaardig alternatief voor het weinig creatieve eenmansbeleid van de voorbije 6 jaar.
 
Het kartel CD&V/N-VA is er klaar voor!
 
Jan Van Assche (voorzitter CD&V) en Michel Joly (voorzitter N-VA)